Tudors internet prodavnica - besplatna dostava iznad 4.000,00 rsd!

O nama


office

Košulja je najčešći odevni komad koji muškarci biraju još od davnina i prikladan izgled muškarca danas se ne može se zamisliti bez dobre košulje.
TUDORS je brend namenjen isključivo muškarcima, lider u proizvodnji modernih košulja namenjenih muškarcima svih godina, zanimanja i modnih pravaca. TUDORS nudi moderne i elegantne, strukirane i klasične, poslovne i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima. Ono što će najviše obradovati sve potencijalne kupce TUDORS brenda je to da su cene više nego pristupačne.

TUDORS je nastao u Turskoj od male porodične firme za proizvodnju košulja. Sinovi su nastavili tradiciju koju je započeo njihov otac, napravili su brend TUDORS koji nudi veliki izbor košulja po veoma pristupačnim cenama. Za samo nekoliko godina brend je postigao veliki uspeh tako da sada broji preko 230 radnji u svetu.

Pored velikog izbora košulja, TUDORS u ponudi ima polo majice, džempere, prsluke, rolke i veliki izbor aksesoara - kravate, leptir mašne, tregere, kaiševe, dugmad za manžetne, donji veš i mnogi drugi. Skoro da je nemoguće zatražiti boju ili model košulje koju TUDORS nema u šta možete i sami da se uverite u našoj online prodavnici!